Povezava na YouTube

Povezava do E-poštePovezava na FaceBook

Bela krajina na sejmu na Nizozemskem

Vakantiebeurs v Utrechtu je največji turistični sejem na Nizozemskem in sploh eden pomembnejših v Beneluxu. Državljani Belgije in Nizozemske pa so vse pomembnejši obiskovalci Slovenije in Bele krajine. Prav njihova želja po obiskovanju narave in kampiranju je tudi razlog, da se Belokranjci na tem sejmu predstavljajo že več let, kar se tudi rezultira v njihovem vse večjem zanimanju za to destinacijo.

 

Tudi za sodelovanje na tokratnem sejmu je Slovenska turistična organizacija izbrala Belokranjce, ki so se v organizaciji RIC Bela krajina predstavili več kot 100.000 obiskovalcem sejma.

Vsa leta pri promocijskih aktivnostih sodeluje tudi Javni zavod Krajinski park Kolpa, ki promovira zavarovano območje narave in bogato biotsko raznovrstnost, je tokrat prispeval tudi animacijo z XXL pletenjem ovčje volne, risanjem vinorelov, peko pogače in prikaznim čebeljim panjem.

Na slovenski stojnici I LOVE SLOVENIA pa so poleg turističnih ponudnikov, ki so predstavljali svoje kapacitete, promocijske aktivnosti opravljali še čebelarka in harmonikaš. Zaradi animacijske skupine imajo Belokranjski ponudniki možnost brezplačne uporabe stojnice.

 

Piše: Krajinski park Kolpa, B.G.

Vir: http://radiokrka.si/clanek/novice/foto-bela-krajina-na-nizozemskem-sejmu-681942

Središče za dostopnost