::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezaveZa adlešiškimi ženami je uspešno leto

V Adlešičih skorajda ni dogodka v katerega ne bi bilo tako ali drugače vključeno tudi Društvo kmečkih žena Adlešiči.

 

Na občnem zboru zadnji marčevski petek so ugotovile, da so uspešno izvedle številne projekte - pridelavo lanu, torkova prela, predavanja, strokovno ekskurzijo in izlet, postavitev večih razstav, sodelovanje na tekmovanjih in ocenjevanjih in podobno.

 

Kot najpomembnejše so bile ocenjene aktivnosti okrog priprave materialov za  knjižico receptov, ki jo je izdal Javni zavod KP Kolpa in peko peciv ob različnih priložnostih.

 

Odprtost društva se kaže tudi v precej mešani sestavi, saj je podobno kot ob drugih aktivnostih bilo tudi na občnem zboru opaziti kar precej moških, ki s kmečkimi ženami sodelujejo pri različnih akcijah.

 

Direktor Krajinskega parka Kolpa je pohvalil delo društva, posebno aktivnosti vodstva, saj so se v velikem številu aktivno udeleževale vseh dogodkov v organizaciji javnega zavoda, obenem pa jih je tudi povabil k sodelovanju pri načrtovanih aktivnostih v tekočem letu. JZ KP Kolpa tudi nudi tehnično pomoč pri delu društva.

 

Datum novice 27-03-2009 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner