::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezaveAna Žunič iz Žuničev (iz Šokčevega dvora) praznovala 94 let

Javni zavod Krajinski park Kolpa pri stanovalkah in stanovalcih doma za starejše občane v ÄŒrnomlju!

 

V torek, 23. Decembra,

je praznovala 94 rojstni dan Ana Žunič iz Žuničev,

ki danes živi v domu za starejše občane v ÄŒrnomlju.

 

Gospa Ana je pred leti državi odprodala svojo rojstno hišo v Žuničih 2, ki je kulturni spomenik lokalnega pomena in danes predstavlja informacijsko točko Krajinskega parka Kolpa – ŠOKÄŒEV DVOR.

 

Vodstvo parka ji je prišlo čestitat ob tako visokem jubileju, obenem pa ji je bila predstavljena tudi aktivnost v njeni rojstni hiši in okolici.

 

Z veseljem je prisluhnila kaj vse se danes v tem objektu in na Belokranjski čebelarski učni poti dogaja, si ogledala fotografije in obljubila obisk v Žuničih na pomlad prihodnjega leta. Preostanek popoldneva je vitalna slavljenka, ki svojih let zagotovo ne kaže preživela v krogu sostanovalcev, ki so z zaposlenimi uživali v družabnem dogodku – koncertu  in prednovoletnem srečanju.

 

 Direktor JZ KP Kolpa Boris Grabrijan je stanovalce doma za starejše občane  povabil v Žuniče in direktor zavoda Milan Kranjc je povabilo v imenu stanovalcev in zaposlenih sprejel ter napovedal obisk v parku, ko bodo vremenske razmere prijetnejše.

 

Srečno, veselo in zdravo novo leto, Vam želi kolektiv JZ KP Kolpa!

 

Datum novice 23-12-2008 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner