::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezavePredstavaitve krajinskega parka Kolpa

 

Javni zavod KP Kolpa na sejmih "Kozjanska japka" in "Narava-zdravje 2011"!
 
Zavarovano območje KP Kolpa se je ponovno, tokrat precej bolj opaženo predstavilo v Ljubljani na Sejmu narava-zdravje in tudi uspešno a z nekoliko manjšim dometom na dvanajsti prireditvi Kozjanska japka v Podsredi.
 
Po svečani otvoritvi sejma Narava zdravje so si razstavni prostor KP Kolpa, ki se je predstavljal v sklopu turističnih in ekoloških kmetij v Jurčku, ogledali minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan, minister za okolje in prostor dr. Roko Žarnič in predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Ciril Smrkolj.
 
Odmevno prireditev na Kozjanskem je odprl Predsednik republike dr. Danilo Turk, v navzočnosti ministra za okolje in prostor dr. Roka Žarnića, direktorja Kozjanskega parka mag. Tea Hrvoja Oršaniča in županov Kozjanskega.
 
Naravne lepote, bogato kulturno dediščino in pomembne izdelke iz Bele krajine si je ogledalo veliko obiskovalcev, vsi pa so bili tudi povabljeni k obisku in soustvarjanju ob Kolpi.
 
Foto: Tončka Jankovič, Nena Dautanac, Boris Grabrijan
Datum novice 10-10-2011 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner