::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezavePolanska osmica

 

Starodobniki ponovno v Krajinskem parku Kolpa!
 
Pred tednom dni nas je v Žuničih obiskala kolona zračno hlajenih vozil VW. V soboto 2. julija pa so se ljubitelji starodobnih vozil zbrali na drugem koncu Krajinskega parka Kolpa - v Starem trgu in prevozili "Polansko osmico".
 
Kolona 104 vozil, med katerimi so bili tako motocikli kot avtomobili različnih znamk in letnikov izdelave se je na poti večkrat ustavila, saj so jim gostitelji v organizaciji Polanskega turistično športnega društva Stari trg pripravili več postankov s pogostitvijo in bogatim kulturnim programom. Sledil je finale v samem Starem trgu, kjer so poleg veselice pripravili tudi predstavitev pestre belokranjske ponudbe.
 
Na stojnicah v trgu in na zabavišču so se predstavila turistična društva, turistične kmetije, VDC Črnomelj, RIC Bela krajina, Javni zavod Krajinski park Kolpa, pa tudi ponudniki iz sosednje Hrvaške. Posebnost ponudbe so bile ustvarjalne delavnice za otroke in masaža v organizaciji Masažnega studia Mateja Papež, ki je s tem odprla sezono masaž na Kolpi, kot novo poletno ponudbo v zavarovanem območju.
 
Vabljeni v objem Kolpe in belih brez. (Temperatura Kolpe v Adlešičih je te dni 22 st. C)
 
Datum novice 03-07-2011 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner