::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezaveAlpe-Adria 2011 - Turizem in prosti čas

Dolenjska, Bela krajina in Kočevsko-ribniška enotno na sejmu TiP

 

Z besedami: >Turizem spodbuja prijateljstvo, sodelovanje in medkulturni dialog..." je odprtje sejma Turizem in prosti čas komentiral Zoran Janković, župan mesta Ljubljana.

 

Javni zavod Krajinski park Kolpa se tokrat na sejmu s tridesetletno tradicijo prvič ne predstavlja skupaj z drugimi naravnimi parki, pač pa kot partner konzorcija, ki je pridobil naziv EDEN (Evropska destinacija odličnosti) 2010 - Kolpa. Dotakni se zgodbe., in sedaj širše - kot jugovzhodna regija Dolenjska, Bela krajina in Kočevsko-ribniška.

 

Ob številnih promocijskih aktivnostih na sejmu, kjer so obiskovalcem ponujali tipično hrano in pijače regije, je bilo izkazanega veliko interesa za obisk destinacij ob reki Kolpi, obiskovalce pa so pritegnile rokodelske delavnice in vsebine Krajinskega parka Kolpa.

 

Upamo, da se bo odnos obiskovalcev sejma odrazil tudi v ustrezno povečanem obisku v regiji, ki načrtuje enotne nastope promocije tako doma kot v tujini.

 

Datum novice 30-01-2011 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner