::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezavePo domače v dolini Kolpe

Obkolpska društva v Vukovcih!

 

Eden od dogodkov v mesecu avgustu, ki ga je Ministrstvo za okolje in prostor razglasilo za "Mesec Krajinskega parka Kolpa" je bila tudi sobotna prireditev, ki so jo organizatorji poimenovali "Po domače v dolini Kolpe".

 

Turistično društvo Vukovci, iz istoimenske vasice z enajstimi hišami, si je zadalo nalogo organizirati srečanje društev ki delujejo ob tej belokranjski lepotici.

 

Kljub dopustom in vsesplošni zasedenosti ljudi je bil odziv za sodelovanje na prireditvi zelo dober, saj se je vabilu odzvalo 14 obkolpskih turističnih in kulturnih društev od Kostela do Metlike in 49 članov PGD iz sektorja Vinica. V kulturnem programu je sodelovalo 137 nastopajočih, za žur po prireditvi pa je poskrbel ansambel Dežur.

 

Vsako društvo je predstavilo svoje delovanje in pripravilo točko za kulturni nastop, udeleženci pa so se poslovili z željo, da postane prireditev tradicionalna.

 

Datum novice 07-08-2010 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner