::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezaveSrečno 2010

Z nekaj foto utrinki iz snežnega jutra 3. januarja 2010, Vam kolektiv Javnega zavoda Krajinski park Kolpa želi veliko sreče, zdravja in uspeha v letu 2010.

 

Naj se Vam vse želje izpolnijo in veseli bomo če bomo lahko Vaše zadovoljstvo skupaj delili v Krajinskem parku Kolpa.

 

V lanskem letu smo naslovnikom naše adreme razposlali 112 obvestil za javnost. Torej smo Vas v povprečju "vznemirjali" več kot dvakrat tedensko.

Največkrat smo poročali o dogodkih in delu v zavarovanem območju Krajinskega parka Kolpa, včasih pa smo Vas nanje tudi vabili.

 

Upamo, da Vam naša obvestila niso v breme, saj Vas nameravamo o delu in zanimivostih v tem koncu Bele krajine obveščati tudi v letu 2010, razen seveda, če tega ne želite in nam to prosim tudi sporočite.

 

Vsem sodelavcem, prostovoljcem, ki ste aktivno sodelovali pri vzdrževanju infrastrukture Krajinskega parka Kolpe, delovnih akcijah, pri dogodkih na področju parka ali promociji zavarovanega območja in vsem, ki ste v medijih naše prispevke objavljali se najlepše zahvaljujemo!

 

Tudi v letu 2010 Vas potrebujemo in računamo na Vas!  

 

Datum novice 03-01-2010 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner