::
Kontakt :: Zemljevid strani :: Prijava
 
Iskanje

novice
prireditve
projekti
naravni spomeniki
naravni rezervat
kulturni spomeniki
turizem
kmetijstvo
obrazci
razpisi
spletne povezaveSejem Narava zdravje 2008

Od 2. do 5. oktobra je na Gospodarskem razstavišÄu v Ljubljani potekal sejem narava zdravje. Moto letošnjega sejma je bil: Ohranimo zemljo. Obiskovalci so lahko videli in slišali veliko novega o naravi, zdravju prijazni hrani, o varstvu narave, ekološki gradnji … Posebna novost pa je bila skupinska predstavitev Slovenskih naravnih parkov.  Na skupni stojnici so se predstavili slovenski naravni parki, vsak dan pa je bil dan poudarek dvema parkoma. V petek ko sta stojnico »prevzela« krajinska parka Goričko in Kolpa nas sta obiskala tudi minister za okolje in prostor Janez Podobnik in vodja sektorja za zavarovana območja na MOP Mladen Berginc, ki sta prisluhnila pevcem iz Goričkega in poskušala dobrote Prekmurja in Bele krajine.

Ker se letošnjega sejma ni mogel udeležiti RiC bela krajina, je KP Kolpa promoviral tudi KP Lahinja in turistično ponudbo celotne Bele krajine.

 

Datum novice 05-10-2008 :: Objavil
Domov :: Krajinski park Kolpa :: Javni zavod :: Naravni spomeniki :: Kulturni spomeniki :: Kultura in običaji :: Turizem :: Kmetijstvo
 
 
 
Kolofon
Izvedba :: p@rtner